Ekm

Okulumuzda 12.10.2022 tarihinde Acil Durum Tahliye Tatbikatı Sivil Savunma Kulübü öğretmenleri tarafından organize edilerek yapılmıştır.

Öğrencilere deprem ve yangın durumunda neler yapılması gerektiği anlatılmış. Daha sonra öğrenciler, uygulamalı olarak görevli öğretmenler tarafından acil durum tahliye alanına(okul bahçesi) çıkartılmıştır.

Eyl

Birlik, kardeşlik, dostluk, hoşgörü ve insan sevgisini esas alan Ahilik; Her yıl "Ahilik Haftası" olarak kutlanmaktadır. Ahilik haftası sebebiyle okulumuz Elektrik-Elektronik Tekn. Alanı Öğretmeni Fatih ŞAHİN tarafından hazırlanan program ile kutlanmıştır. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Teknoloji ve Enerji İşbirliği Projesi kapsamında Keçiören Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki 10  öğrencimiz 15.05.2022 tarihinde staj yapmak için Portekiz /Braga'ya gitti.

Mrt

Teknoloji Ve Enerji İşbirliği Projesi kapsamında Keçiören Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; başladığımız Çekya Prag gezimize, Prag büyükelçisi sayın Egemen Bağış'ın Prag Büyükelçiliğinde bizleri misafir etmesiyle devam ediyoruz. Misafirperverliğinden mütevellit kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.