Haz

12 Haziran tarihinde Çanakkale şehrine Keçiören Belediyesinin öncülüğünde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte gezi düzenlenmiştir. Katkılarından dolayı Keçiören Belediyesi ve Keçiören İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Haz

İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve yardımcı personellerimizle birlikte okulumuzda piknik etkinliği düzenlenmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Keçiören Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencilerine mezuniyet töreni düzenlendi.

Törende İlçe Milli Eğitim Mesleki ve Teknik Şube Müdürü Abdülkerim ÇÖMÇE, Okul Müdürümüz Osman TURGUT ve 12.sınıf okul birincisi öğrencimiz konuşma yaptı. Öğretmen, öğrenci ve velilere tavuklu pilav ikram edildi.  Mezuniyet töreni sonrası diplomalarını alan öğrenciler keplerini fırlattı ve müzik eşliğinde eğlendiler.

Haz

3 haziran cumartesi günü okulumuzdaki başarılı öğrencilerle Eskişehir şehrine coğrafi ve kültürel gezi yapılmıştır. Gezimize eşlik eden Öznur Kaya, Muharrem Günay, Aladdin Bek, Arzu Ateş, Dilan Karaca, Fatma Özen refaketiyle gerçekleştirilmiştir. Gezimize katkılarından dolayı Keçiören Belediyesine ve onaylarından dolayı Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

12.sınıfların mezuniyet çekimleri anıtkabir de gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz 10/B sınıfıyla Millet Kütüphanesine gezi düzenlenmiştir. Geziye katkısından dolayı öğretmenlerimiz Aladdin Bek ve Kezban Kalaycı’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca keçiören belediyesine ulaşım desteği için ayrıca iznleri için ilçe milli eğitm müdürlüğüne teşekkür ederiz.

25.05.2023 tarihinde Kök Değerler ‘vatanseverlik’ değeri kapsamında Cebeci Şehitler Anıtına öğretmenlerimizden Kezban Kalaycı Başkanlığında 10B sınıfı ile gezi düzenlenmiştir.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle kutlanmıştır. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Kermesimize katılımınız için tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz. Kermeste stant açan ve öğrencileriyle ilgilenen 9A sınıf öğretmeni Kezban Kalaycı, 10.sınıf  öğretmeni Melike Ergen, 11A sınıf öğretmeni Muhammed Güney, 9C sınıf öğretmeni Alp Eren Demirkan, 10G sınıf öğretmeni Melike Ataize ve özel eğitim öğretmenlerimiz Fatma Akbulut, Serap Doğan’a çok teşekkür ediyoruz. Elinize emeğinize sağlık.

12 Mayıs tarihinde Çanakkale şehrine Keçiören Belediyesinin öncülüğünde 12.sınıf öğrencilerimiz ve Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Harun Tekin’in refakatiyle gezi düzenlenmiştir. Katkılarından dolayı Keçiören Belediyesi ve Keçiören İlçe Milli

Eğitim müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Altındağ ilçesinde yer alan Kelime Müzesine gezi düzenlenmiştir.

Okulumuz özel eğitim sınıfları ile birlikte Bağlum Uygulama Okulu'na gezi düzenlemiştir. Okul müdürüne ve öğretmenlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmen ve idarecilerine yönelik 28 Nisan 2023 tarahinde, Hizmet İçi Eğitim olarak, Rehber Öğretmenimiz Defne İLHAN tarafından, konferans salonunda Akran Zorbalığı hakkında seminer verilmiştir.

Nis

Okulumuz 11/A ve 12/A öğrencileri ile birlikte İsmet İNÖNÜ'nün evine ziyaret düzenlendi.

Nis

İŞKUR Altındağ Hizmet Merkezi tarafından öğrencilerimize yönelik "İş Arama Beceri Eğitimi" semineri verilmiştir. Eğitim düzenleyen İŞKUR'a ve eğitimcilerimize teşekkür ediyoruz.