Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109.yıldönümünü okulumuzda yapılan törenle kutladık.

Mrt

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yeni nesillere ışık olandır öğretmen.

Geçmişin öğreticisi ve geleceğin kurucusu olan biz öğretmenler öğrencilerim yolunu her daim aydınlatmakla görevliyiz. Bu yolda emek veren tüm öğretmenlerin bu anlamlı günü kutlu olsun.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla 24 Kasım öğretmenler günü kutlaması gerçekleştirilmiştir .

Kas

Ortak sınavlarda öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı sene sonu öğretmenler kurulu toplantımız çok amaçlı salonumuzda yapılmıştır. Yorucu ve güzel bir yılın ardından idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte toplu resim çekiminin ardından tatil başlamıştır.

Ağu

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı karne töreni düzenlenmiştir. Törende okul birincileri ve yarışmalarda birinci olan takımlara hediyeleri takdim edilmiştir.

Haz

Her zaman destekleri ile yanımızda olan Okul aile birliği başkanımız Sinan UYSAL'a okulumuz adına yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ederiz.

Haz

12 Haziran tarihinde Çanakkale şehrine Keçiören Belediyesinin öncülüğünde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte gezi düzenlenmiştir. Katkılarından dolayı Keçiören Belediyesi ve Keçiören İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Haz

İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve yardımcı personellerimizle birlikte okulumuzda piknik etkinliği düzenlenmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Keçiören Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencilerine mezuniyet töreni düzenlendi.

Törende İlçe Milli Eğitim Mesleki ve Teknik Şube Müdürü Abdülkerim ÇÖMÇE, Okul Müdürümüz Osman TURGUT ve 12.sınıf okul birincisi öğrencimiz konuşma yaptı. Öğretmen, öğrenci ve velilere tavuklu pilav ikram edildi.  Mezuniyet töreni sonrası diplomalarını alan öğrenciler keplerini fırlattı ve müzik eşliğinde eğlendiler.

Haz

3 haziran cumartesi günü okulumuzdaki başarılı öğrencilerle Eskişehir şehrine coğrafi ve kültürel gezi yapılmıştır. Gezimize eşlik eden Öznur Kaya, Muharrem Günay, Aladdin Bek, Arzu Ateş, Dilan Karaca, Fatma Özen refaketiyle gerçekleştirilmiştir. Gezimize katkılarından dolayı Keçiören Belediyesine ve onaylarından dolayı Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

12.sınıfların mezuniyet çekimleri anıtkabir de gerçekleştirilmiştir.