Etiket Sonuçları: meb

Atölye ve Derslik Sayıları

Özel Eğitim Sınıf Sayısı                                                :6

Sınıf Sayısı                                                                 :22

Bilişim Teknolojileri Alanı Atölye Sayısı                          :7

Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı Atölye Sayısı           :11

Öğrenci Sayıları

ATP/AMP Öğrenci Sayısı               :694

MESEM Öğrenci Sayısı                  : 28

Öğretmen Sayısı                             :57

Haz

3 haziran cumartesi günü okulumuzdaki başarılı öğrencilerle Eskişehir şehrine coğrafi ve kültürel gezi yapılmıştır. Gezimize eşlik eden Öznur Kaya, Muharrem Günay, Aladdin Bek, Arzu Ateş, Dilan Karaca, Fatma Özen refaketiyle gerçekleştirilmiştir. Gezimize katkılarından dolayı Keçiören Belediyesine ve onaylarından dolayı Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Altındağ ilçesinde yer alan Kelime Müzesine gezi düzenlenmiştir.

Mrt

TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ ANKARA ŞUBESİ KOORDİNASYONUNDA YÜRÜTÜLEN OKUR-YAZAR BULUŞMALARI MEHMET AKİF ERSOY VE İSTİKLAL MARŞI TEMASIYLA LİSELERDE DEVAM EDİYOR.

Bu kapsamda Borsa İstanbul Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde bugün (10 Mart 2023) gerçekleştirdiğimiz etkinlikte Şair-Yazar Talip Işık öğrencilerle buluştu.

Ara

Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 103'üncü  yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar  ve şiirler öğrenciler tarafından okundu.

Kas

Okul kütüphanemizi sizlerin desteğiyle zenginleştirmek istiyoruz. Tüm velilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi bu kampanyaya desteklerini bekliyoruz.

Ekm

Okulumuzda 12.10.2022 tarihinde Acil Durum Tahliye Tatbikatı Sivil Savunma Kulübü öğretmenleri tarafından organize edilerek yapılmıştır.

Öğrencilere deprem ve yangın durumunda neler yapılması gerektiği anlatılmış. Daha sonra öğrenciler, uygulamalı olarak görevli öğretmenler tarafından acil durum tahliye alanına(okul bahçesi) çıkartılmıştır.

Teknoloji ve Enerji İşbirliği Projesi kapsamında Keçiören Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki 10  öğrencimiz 15.05.2022 tarihinde staj yapmak için Portekiz /Braga'ya gitti.